Kontakta mig

Skriv gärna en rad till oss om vad vi kan hjälpa dig med.

Här är ett urval av våra tjänster

Sociala medier

Måste man vara överallt för att synas? Kan man välja ut en och i så fall vilken? Hur ofta ska man göra inlägg. Vi guidar dig rätt i djungeln av medier och ser till att du får maximal utdelning.

Marknadsföring

Funkar det att annonsera i dagspressen? Ska jag välja annonser på nätet istället och hur ofta ska jag annonsera? Vi tar fram en bra lösning som passar dig och dina kunder.

Bildarbete

Vi kan redigera bilder eller fotografera åt dig, om du hellre vill det. Vi tar fram bilder anpassade till alla slags medier, sociala, webb, så väl som tryck.

Texter

Du har något att förmedla, men hur kommuniserar man ut det på bästa sätt, så läsaren blir engagerad och vill veta mer? Vad får kunden att välja just ditt företag?

Produkter som vi jobbar med

Hemsidor

Visa vad du och ditt företag är bra på? Underlätta för kunden med ett bokningssystem eller annan funktionalitet som gör att det blir enklare för dig och din besökare att hitta varandra. Låt inte din hemsida vara enbart ett visitkort.

E-handel

Funderar du på att utöka din redan befintliga butik? Eller tänker du starta en helt ny nätbutik? Få produkter eller ett brett sortiment? Eller har du redan en butik men dina kunder hittar inte till dig. Hör av dig så hjälper vi dig.

Mobilappar

En smart applösning (PWA) som inte behöver laddas ner. Enkel, snygg och smidig att hantera för både dig och kunden. Använd den gärna som vi gör för att komplettera en befintlig hemsida, för alla era kunder som är på språng och vill nå er via sin mobil.

Lösningar som vi har tagit fram

Restaurangpaket

En hemsida ska alltid återspegla ditt företag, detta gäller speciellt restauranger. Om inte det som presenteras på webben överrensstämmer med din restaurang är risken att dina gäster blir missnöjda så fort de går innanför din dörr, eftersom de har förväntat sig något annat.

Stadskärneförening

Det ska vara enkelt att hitta till din stadskärna, turister ska bli nyfikna och vilja planera in ett besök i ditt city. Handlarna/krögarna ska vara intresserade av vad som händer och bli engagerade i att utveckla och göra city intressant, det gynnar alla.

Vi lyssnar

Vi har en väldigt stor erfarenhet av komplexa lösningar och integrationer. Så har du en idé som du finurlar på, kontakta oss så kan vi kanske hjälpa dig några steg närmare till att få idén att bli förverkligad.