Marknadsföring

Allt handlar om marknadsföring när det kommer till att synas på webben. Rätt marknadsföring kan höja ditt företag till önskade nivåer. Missriktad marknadsföring kan tömma dina fickor.

Hur jobbar vi?

Marknadsföring för oss är att omvandla din hemsida till att arbeta åt dig som en aktiv medarbetare i ditt företag som väcker intresse och informerar om ditt företag, dina potentiella kunder. Målet är att dessa kunder söker upp dig och du kan direkt fokusera på att erbjuda rätt tjänst till dina kunder.

Alla vet vi att kärlek kan man inte köpa. På samma sätt är det med att försöka köpa sig till kunders kärlek till ditt företag och dina produkter med vanliga marknadsföringskampanjer. Du kan komma lite på vägen med AdWords, mejlutskick och social marknadsföring. Men absolut inte hela vägen.

Vi fokuserar på att skapa kvalitetsinnehåll på olika medier som drar kunder mot ditt företag och dina produkter. Detta för att kunderna skall söka upp dig, och inte tvärt om. Genom att anpassa innehållet du publicerar med dina kunders intressen, lockar du inkommande trafik som du sen kan konvertera till kunder genom smarta lösningar på din hemsida.

Vad hjälper vi till med?

SEO Strategi

Vilka sökord är relevanta för just din verksamhet, vilken strategi bör jag ha med mina sökord, hur kan jag komma upp på förstasidan på sökmotorer. Vi hjälper dig med det.

Social media

Social media är allt viktigare för dina marknadsföring. Det finns en uppsjö av kanaler och alla har sin egna publik och specifika uttryck att förmedla din information

Marknadsföringskanaler

Var är det bäst för mitt företag att synas och distribuera sitt budskap direkt till mina kunder. Vilken slags information lämpar sig för de olika kanalerna för att få bästa respons från mina kunder?

Bildbehandling

Vi hjälper dig att få det bästa ur dina bilder så att de får ett professionellt utförande och har en gemensam röd tråd.

Läs mer

Produkthantering

Har du en webbutik måste du kunna locka dina besökare både med bra text, produktbeskrivningar och perfekta produktbilder.

läs mer

i

Övertygande text

Att skriva inspirerande texter kan vara krävande och frustrerande. Hur får man energin att komma ut från hjärnan ner till pappret. Det kan kännas helt omöjligt vissa dagar.

Se ett litet exempel på texter

 

Omvärldsanalys

Omvärldsanalys är en självklarhet för oss att påbörja ett projekt med. Det gör du säker själv också när du skall köpa exempelvis en ny bil eller varför inte en brödrost

Läs mer om omvärldsanalys

Innehållsstrategi

Relevant innehåll är viktigt, varför det? vem ska göra det? och hur ska det göras? vi vägleder dig för att ge det bästa resultat för just ditt företag.

Låt oss ta hand om din marknadsföring med samma omsorg som du tar hand om dina kunder

Liselott Marklund, VD @ Puhh hos oss AB

Vi hjälper dig med din marknadsföring anpassat efter dina behov.

Marknadsföring. Vi hjälper ditt företag att skapa relationer med dina kunder.

Få hjälp med marknadsföring?

Skriv in dina uppgifer så tar en titt på det.

Vi kollar på vad vi skulle kunna erbjuda just ditt företag och återkommer till dig.