[text & bildhantering]

Två exempel på hur man kan presentera produkter.

Text & bildhantering är en av nyckelfunktioner för att man ska lyckas att engagera sin publik på webben. En bra e-handel inger förtroende, känsla och kvalitet, mycket av detta baseras på just text & bildhantering. Rätt information om produkten är också väldigt viktig. Kunder har bara det som presenteras på sidan att förlita sig på.
Vilken av ringarna hade du föredragit att köpa?

Bra bilder och texter

Conversation Piece
– en unik ring

En bred ring, den är 19 mm bred på ovansidan och 12 mm bred på undersidan, som gör den väldigt bekväm att bära.

Ringen är handgjord med en hamrad yta. Det är tills törsta delen gjord i vitt guld men med en accent på 18k gult guld. Diamanten är på 10ct med fyrkantigt huvud. Ringen är en riktigt masterpiece och är otroligt vacker även som vigselring.

Finns i hela och halva storlekar från 5 till 13.

8 000:-

Conversation Piece – en unik ring

Eller så enkelt kan man nog inte skriva det vore en skymf mot detta fantastiska konstverk, ett smycke utöver det vanliga. Denna vackra Conversation Piece är något du kan bära med stolthet, varje dag. Den har skapats i olika nyanser av guld med en stor diamant som sitter mellan de två halvorna. Halvorna binds samman med en länk av renaste guld, och blir en hel ring. De blir ju också en symbolisk innebörd med två halvor som hittar varandra och hålls ihop av kärleken.

De olika halvorna har olika ytfinish vilket bidrar till att göra denna Conversation Piece om möjligt ännu mer unik och intressant. Dagmara blandar det finputsade med det grova. Det är kontrasterna som gör ringen intressant. Likaså formen av två halvor som länkas samman med ett band av guld. Precis som kärleken, som uppstår mellan två olika individer. Vi är fortfarande två olika individer men är sammansvetsade av kärleken mellan oss, vi blir aldrig ett utan vi är två unika personer som är sammanlänkade i kärlek.

Diamanten sitter där mittemellan, som kärleken sitter mellan ett par, en gnistrande sten som utstrålar ren och skär kärlek.
Den kvinna som får denna ringen av sin tilltänkta kan vara säker på att hon/han vet värdet av dig. Du kan vara säker på att hon/han vet att du är unik och ensam i ditt slag och det finns ingen som är som du.

Du kanske köper ringen till dig själv, ett klokt val, ett val som tydligt visar vem du är, att du skiljer dig från mängden och vågar stå för dina egenheter som gör dig till den du är.

Konstnären

”Jag ser skönhet och potentialen för att skapa en enastående smycke i nästan allt jag hittar. Jag älskar att blanda oväntade material, former och texturer. Sen kombinerar jag dem på okonventionella sätt för att skapa enkla och moderna bitar av bärbar konst. ”

Storlekar: 5 – 13
Material: Silver och rött guld
Sten: Diamant, 0,1 ct

Dålig bild och text

Conversation Piece
– en unik ring

Denna unika extra breda ring är ett riktigt konversationsstycke.

8 000:-

Ring är handgjord med handlagd hammare och stenfinish. Det är sterlingsilver med 14k gult guld accent och .10ct fullskuren vit diamant i fyrkantigt huvud. Ring kan också användas som en vigselring. Finns i hela och halva storlekar från 5 till 13.

 

Behöver du hjälp med din bild och texthantering?

3 + 11 =

Marknadsföring. Vi hjälper ditt företag att skapa relationer med dina kunder.

Få hjälp med marknadsföring?

Skriv in dina uppgifer så tar en titt på det.

Vi kollar på vad vi skulle kunna erbjuda just ditt företag och återkommer till dig.