Citypaket

en komplett lösning för stadskärneförening och alla medlemsföretag

Stadskärnor i tiden

Vi vill ha tillbaka ett levande city.

Vi vill att city ska vara lockande och lättillgängligt för både boende och turister, att man faktiskt hellre väljer city istället för att köra till de stora köpcentra som poppar upp som svampar ur jorden.

En bra början är att ha en enkel och smart app som alla, både boende och turister, kan använda i sin mobil när de är i eller på väg till stadskärnan. Enkelt och smidigt för turister som kommer till er stad för första gången. En smart karta i appen där du kan se var butiken, restaurangen eller frisören finns som du vill besöka, underlättar för alla.

För de som sitter hemma och planerar ett besök i er stad ska det finnas en enkel och snygg hemsida med alla event och erbjudande uppdaterade, precis som i appen. Det ska vara lika lätt för besökare att hitta i city som det är att hitta i ett köpcentra. Lägg grunden för din stadskärnas framtid idag.

Mobil app

Smart, enkelt och användarvänligt när du är på språng.

Det ska vara enkelt att hitta till din stadskärna, turister ska bli nyfikna och vilja planera in ett besök i ditt city. Handlarna/krögarna ska vara intresserade av vad som händer och bli engagerade i att utveckla och göra city intressant, det gynnar alla. Det ska vara enkelt för handlarna att själva lägga upp erbjudande eller kampanjer i appen. Det ska vara enkelt att lägga upp event. Allt det där är vår mobila app.

Fördelar med en gemensam app

Tillsammans kan man göra skillnad.

Gemensam och effektiv marknadsföring för stadens företag, vilket lyfter både staden och dess företag. Butiker och restauranger kan publicera sina erbjudanden och få mer synlighet. Sökbar anslagstavla för alla, både företag och invånare. Eventkalender för staden och företagen vilket gör det lätt för alla att se vad som är på gång.

Bonus- och medlemskortssystem tillgänglig för hela orten, premiera de som återkommer. Möjlighet att utlysa tävlingar t ex bästa bilden på din stad och på så sätt kunna använda fina bilder i marknadsföringen av er stad.

Appen är sökbar och skapar ett perfekt tillägg till alla företag som redan har en hemsida, det bidrar till att alla får bättre placeringar på Google, både egna hemsidor och appen. Appen erbjuder bra publiceringsmöjligheter för de företag som inte har en hemsida, att visa sina produkter och tjänster.

Presentera all information om era medlemmar, vägbeskrivningar, sociala medier, event och erbjudande på en gemensam sökbar plats.

Attraktiv

Er stadskärna är attraktiv, låt alla se det.
Om alla tillsammans hjälps åt att göra stadskärnan populär och intressant igen med lockande erbjudande, roliga event och intressanta evenemang, tillsammans med en snygg hemsida och en praktisk app kommer alla, både boende och turister att hitta till er istället för att välja närmsta köpcentra.
Var stolt över er stadskärna, låt den följa med i utvecklingen och gör den synlig och intressant för alla.
Med ett gemensamt mål där alla hjälps åt kanske det är just er stadskärna som vinner priset nästa år.

Pris

Prisexempel för en komplett app

38 000:- design och uppstart + 500:- per månad i drift & support

I paketet ingår följande arbete:

 • Nyckelfärdig PWA app
 • Unik design för just er förening
 • Företag som är medlemmar, 100 stycken med logga, kontaktuppgifter, karta, vägbeskrivning
 • Inplanerade event 30 stycken
 • Undersidor 20 stycken
 • Sökmotoroptimerad
 • Koppling till egen domän
 • SSL (HTTPS) & GDPR

I paketet ingår följande funktioner:

 • Pushmeddelanden
 • Event, nyheter & erbjudande
 • Karta- & vägbeskrivning
 • Automatisk import av event
 • Facebook & Instagram koppling
 • Skicka in egna event & bilder
 • Besöksstatistik & Analytics
 • Sökbar på webben
 • Webmastertools
 • Medlemskort & kupong, enl. offert

Pågående projekt

Eslövs stad:
Flexibel lösning för en stadskärneförening

Nu har vi lanserat både appen och hemsidan. Appen är en snabb och enkel lösning för att kunna marknadsföra alla event, butiker och företag i er stad, den har också smart vägbeskrivning och kontaktinformation till alla företag som även fungerar utan internetuppkoppling, för folk i farten, som är ute och vill veta vad som är på gång just nu.

Hemsidan arbetar som en plattform för besökare som sitter vid sin stationära dator och planerar ett besök eller som kanske vill läsa krönikor och annat intressant. Hemsidan erbjuder information som berör medlemmar, den distribuerar ut nyheter och samlar in event från andra sidor och sociala medier. På så sätt får man en automatiserad enhetlig distribution av nyheter och event på alla sina medier.

Under tiden är alla medlemsföretag erbjudna egna hemsidor eller appar för sina företag till förmånliga priser. Professionella lösningar som är byggda med senaste teknik och är framtidssäkra för att växa i takt med företaget.

”Eslövs Stadskärneförening är oerhört tacksamma för den professionella hjälp som vi har fått av företaget Puhh till att förverkliga vår digitala närvaro. Genom deras innovativa kompetens så har de skräddarsytt en ren och snygg hemsida och en användarvänlig webbapp… …Vi är mycket nöjda med arbetet som Puhh har genomfört och kan varmt rekommendera deras lösningar.”

Cecilia Reinholdsson

 centrumledare Eslöv

Webblösningar till era medlemmar

Vi paketerar er stadslösning tillsammans med appar, hemsidor och e-handelslösningar till era medlemmar.

Progressiv webb app

Appar

WordPress

Hemsidor

WooCommerce / Magento

E-handel

Låt oss göra din stad attraktiv tillsammans!

Kontakta mig.

Kontakta mig.

Vi hjälper dig att skapa en levande och lockande stadskärna för era handlare och besökare

Vi återkommer snart med mer information till dig.