Tips och råd

vi delar med oss av vår kunskap. Tips om marknadsföring, texter, bilder och mycket mera.

Här delar vi med oss våra tips om marknadsföring, webbteknik, texter, bilder, delningar och mycket mera. Vi håller er uppdaterade om de senaste trenderna och våra tankar kring dessa.

Varför? det kan man fråga sig.

Varför? det kan man fråga sig.

Varför det? Varför ska jag fråga mig själv det? För att du ska veta varför dina kunder ska välja dig hellre än någon annan i din bransch och område. Kan du inte själv svara på frågan, hur ska då kunderna veta anledningen till att de ska gå till dig och inte till...

läs mer
Framtiden är här

Framtiden är här

Rörelse vs. stagnation? Framtiden, den kommer, den är redan här vare sig vi vill det eller ej. Det är inte mycket i livet som står stilla, allting rör sig framåt. Och det är positivt, stagnation känns unket, som ett stillastående kärr som luktar illa och är svart. Vi...

läs mer
Texten

Texten

Texten – veta, tycka, göra.
Tänk efter vad du vill med det du skriver innan du publicerar den.
Gör det enkelt för läsaren att agera. Låt inte de behöva klicka runt för att försöka hitta var man kan få tag på det du skriver om.

läs mer

Lisas blogg: Softfocus

I tiden

I tiden

I tiden. Det är så viktigt att hänga med, att vara uppdaterad. Att inte hamna på efterkälken och bli omkörd av alla andra. Ett blomstrande företags A och O

Rykande het

Rykande het

Barnen är stora, klimakteriet närmar sig. Hur svårt är det att känna sig rykande het och stark som en lejoninna?

Kreativa texter

Kreativa texter

Kreativa texter, målande beskrivning om produkten, var den gör sig bäst. Vilka färger passar till den. Vilken stil har produkten. En målande beskrivning.

Varför?

Varför?

Varför ska jag fråga mig själv det? För att du ska veta vad det är som gör att dina kunder ska välja dig hellre än någon annan i din bransch och område.

Dandelion

Dandelion

Dandelion – att sprida sitt varumärke. Görs det av sig själv nuförtiden? Fungerar det fortfarande, så som det fungerade för 20 år sedan? Kan man sitta och bara göra det man alltid har gjort? Det fungerade ju då och kanske fungerar det lite fortfarande, eller?

Kreativa flödet

Kreativa flödet

Kreativa flödet flyger iväg och jobbigt är det.
Vad jobbigt det är när det kreativa flödet flyger iväg, bort från en. Man står där liksom och hallååå, men vänta lite, jag var ju inte klar. Förlåt att jag inte tog hand om dig när du var här hos mig.

Frihet

Frihet

Frihet är det att ha ett fast jobb och ett bra boende, eller är det att vara frilansare och bestämma arbetstider själv? även om det kan resultera i en ojämn

Lära sig nya saker

Lära sig nya saker

Lära nytt är spännande, får hjärnan att arbeta lite extra. Himla kul men också tröttande, i varje fall när det blir för mycket nytt att lära in.