Exempelsidor på enkla hemsidor

Några som vi redan har levererat till kunder andra om vi kommer att leverera.

Kaffemakare

Lagar du bästa kaffet eller kanske rostar du ditt eget kaffe. En hemsida där du kan lägga upp filmer, bilder och berätta om konsten att göra gott kaffe.

Biodlare

Är du biodlare eller kanske honungsslungare på fritiden, massor av människor är intresserade och hade följt dig om du haft en sida där du visar och berättar om allt som händer i biets värld.

Eslövs Stad

Arbetsprojekt för Eslövs stad. Här är en del av projektet vi lanserade. En annan del var att lansera en mobilapp. Tillsammans utgör de navet i marknadsföringen av Eslövs Stad

Eslöv

Eslöv – småstaden med det stora innehållet.

Vi är så stolta över vårt Eslöv, alla underbara entreprenörer som är drivna och påhittiga. Nya event och tillställningar hela tiden. Vad tyckere du om Eslöv?

Matmakare

Är du en matmakare, en som älskar att laga mat åt andra? Tänk om det kommer gäster från andra sidan jorden för att gästa dig och ta del av din fantastiska matlagning.

Visa din kreativitet

En hemsida ska alltid återspegla ditt företag, detta gäller speciellt restauranger. Om inte det som presenteras på webben överrensstämmer med din restaurang är risken att dina gäster blir missnöjda så fort de går innanför din dörr, eftersom de har förväntat sig något annat. Alla vet vi hur svårt det kan vara med missnöjda gäster.

Restauranger

Bokningssystem – Förenkla ditt arbete och öka din service

Mer om bokningsysten

Genom att erbjuda dina gäster ett snabbt och tillförlitligt bokningssystem får ni tid över att planera och ge ännu bättre service åt era gäster samtidigt som ni sparar på era resurser. Administrera dina bokningar smidigt direkt i din telefon eller padda. Drag-n-drop lösning för att kunna flytta bokningar och få effektivare beläggning. Koppling till kassa. Automatiska svar, bekräftelser och påminnelser till dina gäster. Planering och statistik. Det är bara några av de funktioner i bokningssystemet som vi uppskattar. Vi önskar att vi hade tillgång till detta system när vi hade vår restaurang.

Blomsteraffärer

Vi älskar blommor, alla blommor är vackra, skänker glädje och ger en lite lyxig känsla.

Odlare

Odlar du på längden och tvären. Kanske har du massor av tips som du vill dela med andra. Kanske vill du hitta en restaurangpartner som vill handla all frukt och grönt du odlar.

Konstnärer

Visst finns du, låt världen se dina skapelser och nå nya kunder från när och fjärran. Så klart optimerad för maximal synlighet på nätet, precis som alla våra hemsidor.

Hudterapeuter

Visa din lugna miljö, visa före och efter bilder. Låt kunder boka tid hos dig online. Så slipper både du och kunden bli störd av ringsignaler under en behandling.

SPA

Låt dina kunder påbörja din spaupplevelse redan på webben genom att guida dem på den hemsida

Frisörer

En snygg modern hemsida som uttrycker vem du är. Det finns också online bokningssystem att lägga till, bättre för både dig och kunden. Så slipper ni bli störda när du gör din kund snyggare.

Hantverkare

En enkel hemsida för dig som varken har tid eller lust att hålla på med inlägg, upplägg eller sidfläsk. Men en sida på nätet gör dig synlig och mycket mer attraktiv.

Kafeér

Låt ditt kaffe tala för sig själv. Låt ditt kaffe och din gästfrihet spridas världen över så kaffesugna människor hittar dig när de är på resa kommer till din stad.

Konditorier

Visst är det kul om folk, som bor långt från ditt konditori, tar sig till dig för att de har sett på nätet att du gör fantastiska bakverk som bara måste avnjutas.

Bistro

Utsökt mat och miljö, en liten pärla som tål att synas från alla jordens hörn. Bjud in folk från när och fjärran. Bli synlig du också. Bättre kan det inte bli.

Vin- ölbarer

Är du en riktig fena på öl eller vin? Kanske håller du på med naturvin! Varför inte låta världen veta det. Få gäster som verkligen uppskattar din kunskap från Eslöv till New York.

Bagerier

Dela ditt bröd med andra, även Jesus visste att det var bra att dela sitt bröd. Låt världen veta vem som gör det godaste brödet. Låt världen hitta ditt bageri.

Receptpåhittare

Är du en sån som knåpar ihop egna smaker, som vågar prova för att lyckas, som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Bli synlig du också, man vet aldrig vart det leder.

Gym sida

Exempel på en av våra kunders sida, Classic Gym 24/7 och utvecklingsprocessen av den.

Bättre gym än andra

Vad är det som särskiljer ett gym från ett annat? Hur fångar man rätt klientel? Alla vill ju vara det bästa av sig själv men kan just detta gym erbjuda mig det?

Hör av dig

Visst hade det varit kul att ha en snygg hemsida som både representerar dig och är synlig långt långt utanför din stadsgräns.