PWA mobilapp för stadskärnor.

Låt dina besökare hitta till butiker och restauranger i din stad. Publicera event, inlägg, nyheter och synka med sociala medier.

Blogg på PWA mobil app

funktioner från native mobil app och en responsiv hemsida i samma plattform. Blogg, pushnotiser, skicka in inlägg och bilder, intern chat och mycket annat som passar för moderna bloggare.

Restaurang PWA mobilapp

Låt dina kunder ALLTID ha tillgång till din meny, boka bord och dina kontaktuppgifter direkt i sin telefon. Presentera din restaurang med en ikon direkt på telefonens skärm.

PWA mobilapp ett helt nytt sätt att synas
Publicera, Kommunicera & Engagera dina kunder

Direkt på hemskärm utan nerladdning

PWA behöver installeras från en app butik, surfa in på sidan så installeras appen direkt. Enkelt, smidigt och snabbt. Kan även startas från en ikon på telefonens hemskärm. Din app finns alltid till hands.

Över 60 moduler tillgängliga

PWA har inbyggda funktion som pushnotiser, SMS, blog, podcast, facebook event synk, karta, kalender, instagram, cummunity, chat, Facebook, RSS synk,bilder, amazon, shopify, live video, rss, google cla, iCal…

PWA fungerar off-line

Informationen behålls i din telefon när du har besökt appen. Har du en android telefon så förnyas informationen löpande med bakgrundsuppdatering.

Huvudfunktioner

Push-notiser

Skicka, schemalägg push-notiser till alla som har din app.
h

Texter & Nyhetsflöden

Publicera på ett enkelt sätt dina texter och nyhetsflöden

Video

Visa dina filmer för dina besökare

Bilder

Visa dina bilder, skapa bildflöden och hämta bilder från dina sociala medier.

Karta

Vägled dina kunder direkt till din position
Z

Formulär

Skapa formulär så att det blir enkelt för dina besökare att kommunicera med dig.

Kalender

Schemalägg dina event och viktiga händelser och publicera dem för dina besökare
z

Ljud

Dela med dig din musik

Extrafunktioner

Lojalitestkort

till exempel få 10:e varan gratis.

Klubbkort

Påbyggnad till lojalitetskort med tre medlemsnivåer

Kuponger

Ge dina kunder lite extra omtanke

PWA

Funktioner:
Innehållshantering / Gruppering av innehåll
Användargenererat innehåll
Egna användardefinierade bokmärken
Kartor och vägbeskrivningar

Marknadsföring:
Koppling till annonsnätverk & Eget annonsverktyg
Pushmeddelanden & Schemalagda pushmeddelanden
Trafikstatistik

Användare:
Flera användare med ett rättighetssystem.
Användarlistning / Användargrupper
Exportera / importera användare
Inloggning för dina besökare
Möjlighet till begränsad åtkomst
Intern chatt

Extrafunktioner – Underlätta för dina kunder.

Lojalitetskort

1200 SEK/år

Klubbkort

1600 SEK/år

Kuponger

1000 SEK/år

Synlighet

Öka ditt företags synlighet med din apps närvaro i sökmotorresultaten.
Optimera din SEO och utnyttja en nivå av upptäckbarhet långt ifrån vad butikerna kan erbjuda.

Gratis nedladdning

Progressiva webbappar behöver inte installeras för att bli besökta, vilket gör det möjligt att göra ditt innehåll lättillgängligt och eliminera begränsningen att behöva installera appen, som i fallet med nativa  appar.

Unik app

Progressiva webbapplikationer presenteras först och främst med tanke på mobila plattformar och erbjuder en perfekt användarupplevelse genom att använda sig av mobilutvecklingskoder till alla andra typer av skärmar.

Multi-plattform

Progressiva webbapplikationer är anpassat för alla plattformar. De anpassar sig perfekt till vilken skärm de används på mobil, surfplattform eller stationär dator. De är lika bra när det gäller design som de är i funktioner.

Förbättra ditt mobila engagemang

Progressiva webbapplikationer ger i genomsnitt 3 gånger mer besökare än inhemska appar, samt sessioner som är 8 gånger längre än de för klassiska webbplatser. Argument som utgör ett viktigt verktyg för ditt företag, en som lockar nya besökare lika bra som det engagerar ditt befintliga samhälle.

Installation

Progressiva webbapplikationer kan installeras direkt på användarens hemskärmar, utan att de behöver hämta något eller gå igenom butikerna. Deras ojämförliga komprimering eliminerar också minnesbrist på mobila enheter.

Världens näst största e-handel

AliExpress har skapat en progressiv webbapp för att förbättra sin konvertering och kunders engagemang samt återkoppling. Deras responsiva PWA har snabbare snabbare sidladdning och ger mjukare animationer precis som en inbyggd app, native app. Det har även push-meddelanden, fungerar offline och kan lägga till funktioner i hemskärmen.

Enastående nyhetsbyrå

Washington Post är en nyhetsbyrås webbplats laddar mycket innehåll från tredje part för att hålla sig uppdaterad. För att bibehålla optimal prestanda även när du kör dessa tredjepartsskript använder den progressiva webbapplikationen för att ständigt cacha innehållet i bakgrunden. Detta ger en funktion rik och friktionslös läsupplevelse till sina läsare – även när de är offline.

Reseföretag Wego

Mobilappen ger en mycket fin användarkänsla med smidiga övergångångar, sidorna laddas omedelbart (mindre än en sekund). API för behörighetshantering gör det enkelt att komma åt användardata som är lagrade i webbläsarna, medan API för betalningsförfrågan tillåter betalningar med enkla klick.

Vanity Tribune

Det är första projektet i sitt slag i staden Lille. Den har en härligt innehållskälla. Appen håller läsarna uppdaterade om alla viktiga aspekter av det som händer i Frankrike och internationellt, med ett starkt fokus på nyheter och kultur från Flanderns region. Med det senaste på allt från startvärlden, till ekonomin, till skönhetsutvecklingen, det finns något för alla. När det gäller design och funktionalitet är denna PWA snygg och elegant och använder sig av avancerade organisationsalternativ för att ge läsarna lätt tillgång till specifika kategorier av innehåll som intresserar dem mest. Med chattfunktionen har användarna möjlighet att diskutera sina åsikter med andra appläsare. Franska Vanity Tribune är mer än en genomsnittlig online-tidskrift, den skapar ett eget nätgemenskap.

Reseföretaget Trivago

Trivago är ännu en resesida som använder sin progressiva webbapp för att säkerställa att varje interaktion med användaren är oslagbar. PWA ger ett enkelt gränssnitt för resenärerna att läsa recensioner, jämföra priser och boka sedan ett visst hotell / resealternativ – allt på samma skärm. Den hjälper till även vid sökmarknadsföring.

Killarney-appen

Den officiella Killarney-appen är härlig, komplett guid för turister och till lokalbefolkningen i denna irländska stad. Den är praktisk och ger all nödvändig information så att ingen turist känner vilsen. Vägbeskrivning, kollektivtrafik, boende, parkering, även var man hittar närmaste bankomat. På den roliga sidan är alla kommande stadshändelser, nattlivsställen och naturligtvis matrekommendationer till hands.

Mobilapp som samlingsplats för en ort.

Till höger har ni exempel på en progressiv app som vi har skapat åt Eslövs stadskärneförening.
Några av funktionerna som vi använder oss av.

 • Hitta butiker och företag
 • Kart och vägbeskrivningsfunktion.
 • Artiklar om staden.
 • Lägg till dina egna favoriter.
 • Event och kalenderfunktion.
 • Ladda upp egna bilder och video.
 • Kontakta oss.
 • Facebook koppling.
 • Pushmeddelanden.
 • Ladda upp egna erbjudande och event

Mobilapp som dedikerad sida för mobiler.

Vi använder oss också av en PWA. Detta för att förmedla vårt budskap på ett mer konkret och anpassat sätt för just mobiler. Över 80% av våra besökare använder sig av mobiler för att kontakta oss och söka upp relevant information. Det vi har märkt är att användning av mobiler ändrar även information som man söker. Genom att vi erbjuder kontakt via en PWA har vi ökat vår konverteringsgrad och ökar vår tillgänglighet
Några av funktionerna som vi använder oss av.

 • Sök information
 • Tips o Råd artiklar från vår hemsida via RSS.
 • Produktbeskrivningar
 • Kontakta oss.
 • Beställ app.
 • Pushmeddelanden.

Marknadsföring

Allt handlar om marknadsföring när det kommer till att synas på webben. Rätt marknadsföring kan höja ditt företag till önskade nivåer. Missriktad marknadsföring kan tömma dina fickor.

FAQ – vanliga frågor & svar

PWA, progressiv web app, vad är det?
PWA erbjuder dig ett helt nytt sätt att synas, publicera din information och kommunicera med dina kunder. Du kan enkelt engagera dina kunder med pushnotiser, chat, och lojalitets kort.

Progressiv web app behöver inte installeras på din telefon så som en native app. Den är snabbare att använda och kräver inte registrering på en app butik.

Den har ett antal integrerade funktioner med Din telefon så som karta, vägbeskrigning, kamera. dEn fungerar också som en snabb hemsida och kan sökmotoroptimeras och sökas upp med sökmotorer på webben på samma sätt som en bra hemsida.

Löpande assistans & support
Även som verktyget som man har tillhands är väldigt enkelt så har vi extra stöd för dig som är inte riktigt hemma i datorvärlden. Detta rekommenderar vi stark om du känner dig osäker så att du kan publicera din app så fort som möjligt. För 300SEK per månad kan du abonnera på vår assistans och support.
Fungerar appen på alla plattformar
Ja. Men tänk på att all funktioner stödjs lite olika beroende på vilken browser man har och vilket operativsystem man använder sig av. Men alla mobiltillverkare håller på att utvecklas och utöka sitt stöd av funktionalitet.
Är appen sökmotoroptimerad?
Absolut! En av skillnaderna mellan nativa appar och progressiva appar är att de progressiva är sökmotoroptimerade och fler kan hitta till dia.

Hör gärna av dig

Om du vill beställa din nya mobila applikation eller har fler frågor till oss

Mobilappar

Prova app i 30 dagar

Prova på en PWA app utan att förbinda dig. 

Tack. Din app är beställd. Återkommer till dig när den är publicerad och färdig att använda.