Puhh Webbyrå

engagera och attrahera dina kunder

Puhh Webbyrå

engagera och attrahera dina kunder

Engagerande webbplatser, relationsbyggande marknadsföring, 
rätt värderingar & kunskap sticker man ut från mängden

Våra tjänster

Marknadsföring

Hur skapar jag relationer på webben? Funkar det fortfarande att annonsera i dagspressen? Ska jag välja annonser på nätet istället och hur ofta ska jag annonsera? Vi tar fram en bra lösning som passar dig för att dina kunder ska hitta just till ditt företag.

Sociala medier

Måste man vara överallt för att synas? Kan man välja ut en och i så fall vilken? Hur ofta ska man göra inlägg. Vår webbyrå guidar dig rätt i djungeln av medier och ser till att du får maximal utdelning för den tid du lägger ner på sociala medier.

Foto & Film

Vi redigerar dina bilder eller fotograferar och filmar åt dig, om du hellre vill det. Anpassar till all slags media, social, webb, så väl som tryck.

Texter

Du har något att förmedla, men hur kommuniserar man ut det på bästa sätt, så läsaren blir engagerad och vill veta mer? Vad får kunden att välja just ditt företag?

Strategi & analys

En plan för nutid och framtid. Var finns kunderna? Hur når du dina mål? Vad är rimligt för just dig och ditt företag? Vi gör en plan tillsammans.

Paketering

Vi skapar färdiga paketlösningar. Här är ett exempel på restaurangpaket med bokningssystem. En hemsida ska alltid återspegla ditt företag, detta gäller speciellt restauranger. Alla restauranger har råd med snygg hemsida

Våra lösningar

Vi lyssnar!

Tillsammans med vår webbyrå går du igenom dina behov. Därefter tar vi fram en lösning anpassad efter din budget och tidsram. En marknadsföringsstrategi, PWA app, hemsida, e-handel eller bokningssystem. Allt som behövs för att föra fram ditt budskap till din publik.

Stadskärneförening

Det ska vara enkelt att hitta till din stadskärna, turister ska bli nyfikna och vilja planera in ett besök i ditt city. Handlarna/krögarna ska vara intresserade av vad som händer och bli engagerade i att utveckla och göra city intressant, det gynnar alla. Det ska vara enkelt för handlarna att själva lägga upp erbjudande eller kampanjer i appen. Det ska vara enkelt att lägga upp event. Allt det där är vår mobila app.

Våra produkter

PWA, mobilapplikationer

En smart mobil applösning (PWA) som inte behöver laddas ner från en butik. Enkel, snygg och smidig att hantera för både dig och kunden. Använd den gärna som vi gör för att komplettera en befintlig hemsida, för alla era kunder som är på språng och vill nå er via sin mobil.

E-handel

Funderar du på att utöka din redan befintliga butik? Eller tänker du starta en helt ny nätbutik? Få produkter eller ett brett sortiment? Eller har du redan en butik men dina kunder hittar inte till dig. Hör av dig så hjälper vi dig. Kontakta oss.

Hemsidor

Visa vad du och ditt företag är bra på? Med en genomtänkt hemsida kan du underlätta för dina kunder, nå ut till rätt målgrupp, skapa engagemang och förtroende för ditt företag. Det bildar till långsiktiga relationer med dina kunder. Låt inte din hemsida vara enbart ett visitkort. Boka möte med oss nu så hjälps vi åt.

vem är vi?

Man kan väl säga att vi är två sidor av samma mynt. Den barnsliga, sprallig och humörsvängiga kvinnan som går igång på det som är vackert för ögat och skänker harmoni i kropp och själ. Där mannen är ett excelark där siffror och teknik får honom att gå igång. Ganska olika med andra ord men tillsammans blir våra projekt toppen. Välkommen till vår webbyrå.

låt oss skapa tillsammans