Restaurangpaket

Alla restauranger har råd med snygg hemsida

En hemsida ska alltid återspegla ditt företag, detta gäller speciellt restauranger. Om inte det som presenteras på webben överrensstämmer med din restaurang är risken att dina gäster blir missnöjda så fort de går innanför din dörr, eftersom de har förväntat sig något annat, nämligen det som du presenterar på din hemsida.

Liten notis:

Vi vet att din kusin eller kanske en stammis kan snickra ihop en sida åt dig och din restaurang. Men på samma sätt som du inte kommer att sätta honom i köket till att laga god mat till dina kunder så ska du inte sätta honom heller till att representera din restaurang och din passion på webben.

Bokningssystem

Förenkla ditt arbete och öka din service

Genom att erbjuda dina gäster ett snabbt och tillförlitligt bokningssystem får ni tid över att planera och ge ännu bättre service åt era gäster samtidigt som ni sparar på era resurser. Administrera dina bokningar smidigt direkt i din telefon eller padda. Drag-n-drop lösning för att kunna flytta bokningar och få effektivare beläggning. Koppling till kassa. Automatiska svar, bekräftelser och påminnelser till dina gäster. Planering och statistik. Det är bara några av de funktioner i bokningssystemet som vi uppskattar. Vi önskar att vi hade tillgång till detta system när vi hade vår restaurang.

Priser för dig som har en hemsida

Upp till 200 bokningar/m. – 290 SEK/m.

Obegränsat antal bokningar/m. – 790 SEK/m.

All funktionalitet & konsulttid du behöver – 1490 SEK/m

Kort om oss

marknadsföring, restauranger, frankrike

Många års erfarenhet av marknadsföring och hunnit med att driva två restauranger och insupit kunskap i Frankrike under ett år. Ni kan känna er trygga i våra händer.

Enkelt och snabbt:  Mobil app + bokningssystem

Mobil app

Ett helt nytt sätt att synas och publicera information på webben. Fungerar off-line, informationen behålls i din browser. Progressiv app behöver inte installeras på din telefon så som en native app. Den är snabbare att använda och kräver inte registrering på en appbutik så som Apple Store eller Google Play eftersom den laddas ner automatiskt på en mobiltelefon. Integration till Instagram och Facebook bilder och event.

Möjlighet till att bygga ut appen med utökade funktioner som som. Stöd för flera användare (administratörer) och ett rättighetssystem för användare. Pushmeddelanden & schemaläggning & positionering. Inloggning för dina besökare med möjlighet till begränsad åtkomst för information. Lojalitetskort mm.

Bokningssystem

Bokning, väntlista och bordshantering. Reservationsdepositioner, bokningswidget för Facebook, samlingssida för restauranger, anpassningsbara gästmeddelande, gästbok, grundläggande analysrapporter, obegränsad antal användare och enheter, obegränsad text och SMS, standardsupport, 1 gratis utbildning / månad.

Standardlösning: Hemsida + Bokningssystem

Hemsida

Vi erbjuder färdiga hemsidor med snygg design som speglar dig och just din restaurang. Självklart är sidan sökmotoroptimerad på bästa sätt så att du syns långt utanför din stadsgräns. Det är också superenkelt för dig, om du vill byta ut bilder, ändra texter eller lägga in en ny meny.

Bokningssystem

Förutom alla funktioner i enkla paketet, delad gästbok för flera restauranger, avancerade analytiska rapporter, premium support, 10 gratis utbildningssessioner / månad

När det bästa är bra nog: Mobil app + Hemsida + Bokningssystem

Mobil app & hemsida, det bästa från två världar.

Hemsida med skräddarsydd design, utökad funktionalitet och säkerhet. Enkelt och snabbt administration, byt ut bilder, ändra texter eller lägg in en ny meny med några få klick. Integration till appen så att den hämtar event och inlägg från hemsidan. Appen används av dina gäster när de använder sig av mobiltelefoner och fungerar off-line, information behålls i din browser, på så sätt har de alltid tillgång till dina uppgifter och information. Informationen uppdateras även löpande på Android telefoner.
Du får en ännu snabbare sida med lagring av bild och video på en extern server. Du kan automatisera och schemalägga inlägg på sociala medier vilket förenklar mycket i vardagen. Löpande backup så du behöver aldrig vara rädd att du har gjort något tokigt, det går alltid att backa tillbaka till som det var innan. Sidan får en hög säkerhet mot obehöriga attacker och skadliga program, puhh det är skönt att ha. Obegränsad lagring känns också fint, lagra hur många bilder och dokument du vill.

Avancerat bokningssystem

Anpassningsbar data och analysrapport, dedikerat supportteam, anpassad utbildning, obegränsad tillgång till utbildning online, konsultationstid för installation, resturanglayout hjälp, anpassad branding av restaurangsida och e-postmeddelanden, POS kassa integration

Fotografering

Bilder har verkligen stor betydelse på webben.

Speciellt inom restaurang där det är väldigt viktigt att bilderna återspeglar just er miljö och er mat. Vi kan både fotografera hos er och redigera era befintliga bilder. Vi kan även köpa licenserade bilder till er men det är inte något vi rekommenderar för restauranger eftersom de sällan ger en ärlig bild av restaurangen.

Kontakta oss

Restaurangpaket

Prova bokningssystem i 30 dagar

Prova på ett bokningssystem utan att förbinda dig.

Tack för ditt förfrågan. Vi skickar ett mail till dig inom kort med mer information. Vi kommer att behöva får reda på restaurang namn & telefonummer för att kunna slutföra konfigurationen av ditt bokningssystem.